Righting Software pre-conf workshop

Den anerkendte, meget erfarne og Microsoft-udnævnte “Software Legend” Juval Lowy starter dagens heldagsworkshop med sætningen “You’re here because you sense something is awfully wrong”. Juval mener at “every aspect of software development is broken”, og mener bl.a. også at Microservices (et begreb som han, ifølge sig selv, opfandt (men kaldte noget andet) – https://en.wikipedia.org/wiki/Microservices) muligvis bliver undergangen på hele softwareindustrien. HTTP protokollen er alt for general purpose og ikke optimeret til service-til-service kommunikation.

Juval brugte det meste af tiden på at tale om sin “The Method” og undervejs blev der delt masser af “lussinger” ud til alle os deltagere, som i følge Juval, ikke gør tingene ordentligt.  Den prellede selvfølgelig af på os 🙂

Af andre udtalelser, nøgleord og take-aways fra præsentationen, var:

  • never do functional decomposition – it will lead to duplicating behaviors across services
  • do volatility-based decomposition instead – identify volatility and encapsulate in services
  • if you’re not in a good physical shape, you’ll not do good code
  • it needs to be so simple that a monkey could do it

Ingen tvivl om at Juval er vildt dygtig, men hans attitude ramte desværre ikke plet hos undertegnede. 2/5 herfra.

Nu er det bare at se frem til morgendagen, hvor konferencen officielt starter.

Categories: AngleBrackets2019

Tagged as: ,

Skriv et svar