Frontend Meetup Aarhus

Kom til en hyggelig og inspirerende aften og mød andre dygtige kollegaer, der også elsker frontend.

Program

17:00 Responsive Design and the Modern Web Application
Responsivt webdesign (RWD) er ofte en del af løsningen, når en moderne webapplikation skal ud på et utal af devices. Men stigende krav til rige oplevelser, er med til at gøre metoden utilstrækkelig på sigt. Hør Mortens bud på hvad RWD er, hvorfor det ikke holder i længden, og hvordan vi kan løse det uden device specifikt design.
V/ Morten Jakab Pedersen, web-udvikler, Vertica

17:45 Erfaringer med Meteor frameworket
Selv siger de ”A better way to build apps”, og Meteor byder da også på en fundamental anderledes tilgang. Kristian giver et overblik over teknologien samt egne erfaringer med at bruge den. Der er allerede masser af omtale, der fremhæver frameworkets ynder, så Kristian sætter også fokus på nogle mere underbelyste aspekter og udfordringer, som man særligt møder i begyndelsen.
V/ Kristian Dalgård, Frontend udvikler, Creuna

18:30 Spisepause med pizza, sandwich, øl og vand

19:00 Rosendahl – flere shops og mange sprog, delt kode
Rosendahls løsning er en samling af flere forskellige shops, der hver har flere sprogversioneringer. Ambitionen har fra start været at kunne dele koden mellem disse løsninger. Få indblik i de tekniske og designmæssige udfordringer og hør andre erfaringer fra projektet
V/ Steven Sønderskov, Frontend udvikler, Vertica

19:45 Den legende brugergrænseflade
Der bliver flittigt klippet og tegnet krydser i føtex legetøjskatalog op til jul, når ønsker skal markeres. Hør, hvordan denne oplevelse omsætte til et website, der gør det nemt og sjovt at bruge for utålmodige og forvænte brugere, der tilmed læser dårligt! Børn er vant til en effektiv brugergrænseflade fra fx iPad-apps, hvor interaktionen er direkte og engagerende. Kom og se en lidt anderledes løsning, hvor en sjov brugergrænseflade med animation og lyd er vigtigere end pæn kode og responsive frameworks.
V/Morten Dons, Digital designer og Frontend udvikler, Vertica

20:30 Tak for i aften

Tilmeld dig på Facebook

Categories: Frontend

Tagged as: , ,

Skriv et svar