Ready, set, goto!

Egons plan

Om en uge går det løs til Goto i Aarhus, det nye dobbelt A, hvor jeg skal blogge en masse. Jeg er ved at have gjort mig nogle tanker om hvad de tre dage skal gå med, da jeg efterhånden har lært at planlægning er vigtig men at man heller ikke skal lægge sig fast på et program alt for tidligt. Planen bliver at krydse mere end jeg plejer imellem forskellige spor, og bryde med at det normalt falder mig mest naturligt at gå efter de talks der handler om kode og .NET. Jeg skal naturligvis stadig se en masse af de talks, men med talks om alt fra andre platforme og sprog til Raspberry Pi og lean ser jeg det som en mulighed for hurtigt at få indblik i nogle nye områder, som meget vel kan vise sig at være relevante.

Lurende overraskelser

Som C# gut er det altid et tilløbsstykke at se Anders Hejlsbergs talks, og denne gang ser det ud til at blive ekstra interessant. Det skyldes forskellige rygter omkring Microsofts engagement i JavaScript, som blandt andet er opstået fordi Hejlsbergs biografi nu pludselig indeholder ordene “works on Microsofts .NET and JavaScript development tools”. Kombineret med at hans talk har titlen ”A yet to be disclosed project in the development tools space” tyder det på at døren bliver åbnet for hvad Microsoft arbejder på, og at det er noget der rammer direkte ned i måden vi arbejder på med vores stigende brug af JavaScript.

Communities mødes

En anden side af Goto er det sociale hvor der er mulighed for at møde nogen der arbejder på andre platforme end lige .NET. I hverdagen bliver vi hurtigt isolerede i forskellige communities, selvom problemstillingerne er ensartede, og det i virkeligheden groft saft bare er hardware og syntaks der er forskellig. Det gør blandt andet også at jeg kommer til at mødes med en kammerat fra studietiden der ikke endte med at arbejde med .NET. Inden for de communities hvor jeg normalt er aktiv bliver der også aktivitet med et ANUG arrangement om aftenen. Desværre konflikter det med starten af en ny erfagruppe omkring usability, som trifork starter, hvor jeg ellers også gerne ville være med. Det kan heldigvis tænkes at der bliver andre muligheder for at høre hvordan det kommer fra start.

Det ser under alle omstændigheder ud til at blive nogle spændende dage. Sæt igang!

Categories: Udvikling

Tagged as: , , , ,

Skriv et svar