ProductOwner skole – Introduktion

Hos Vertica benytter vi SCRUM som udviklingsmodel. Dette har vist sig at være en effektiv model, da det giver følgende fordele:

  • Engagement og medbestemmelse til kunden
  • Fleksibilitet ift. løsningens udformning over tid
  • Dedikerede projekt teams
  • Hurtigere ”time-to-market”

Udfordringen er også, at det stiller nogle andre krav til kunden/opgavestilleren i hele projektperioden. Vi vil derfor gennem dette brevkursus sætte fokus på de elementer og værktøjer, du som kunde kan gøre brug af, for at få det bedst mulige projektforløb, og derved spare tid, penge og samtidig sikre en høj kvalitet i den færdige løsning.

Verdens bedste ProductOwner

Rollen, som kunden/brugeren har i en SCRUM-tilgang til softwareudvikling, hedder ”ProductOwner” – altså produktejer. ProductOwner har ansvaret for at stille den nødvendige viden til rådighed for SCRUM-teamet, så de kan levere den rigtige løsning. Min påstand er, at det tætte samarbejde mellem ProductOwner og team kan direkte ses på projektets bundline og løsningens kvalitet.

Vi vil derfor gerne gøre dig til ”verdens bedste ProductOwner” – det hjælper nemlig os med at levere den bedste løsning til dig.

Derfor forsøger vi os med denne ProductOwner skole, hvor du kan få viden om de aspekter, vi mener, er centrale. Blandt andet vil vi komme omkring:

Disclaimer

Måske tænker du allerede nu: “Kræver det virkelig så meget at være ProductOwner?”. Bare rolig, vi er ikke ude på at lægge ALT over på dine skuldre fra første projektdag. Vi ønsker at indgå et samarbejde om sammen at lave den bedste løsning til jer. Det betyder også, at vi tager en dialog omkring samarbejdet, inden projektet starter, så forventninger og muligheder er afstemt, inden vi går i gang. Er der opgaver, som du gerne vil have hjælp med, så vil vi rigtig gerne hjælpe.

1 Comment »

Skriv et svar