ANUGCast: Commerce Server 2009 R2

I forbindelse med den ugentlige ANUGCast, et podcast initiativ hos den lokale .NET brugergruppe Aarhus.Net Usergroup, blev jeg interviewet af Søren Spelling Lund til en snak omkring mine erfaringer med Microsoft Commerce Server. I forbindelse med snakken kommer Søren og jeg bl.a. ind på den kommende version af platformen, pt. navngivet “Microsoft Commerce Server 2009 R2”.

Endvidere taler Søren og jeg også om vores undervisningskoncept CommerceServerTraining, som er en del af Vertica Academy og som jeg det seneste års tid har haft den store fornøjelse af at rejse rundt til bl.a. Finland, England og USA nogle gange og undervise andre udviklere og forretningsbrugere i effektiv brug af Microsoft Commerce Server med udgangspunkt i praktisk erfaring og best practices.

Du finder de to podcasts på følgende adresser:

  1. http://www.anug.dk/post/2011/01/30/ANUGCast-113-Microsoft-Commerce-Server-2009-R2-med-Brian-Holmgard-Kristensen-del-1-af-2.aspx
  2. http://www.anug.dk/post/2011/02/06/ANUGCast-114-Microsoft-Commerce-Server-2009-R2-med-Brian-Holmgard-Kristensen-del-2-af-2.aspx

Brian Holmgård Kristensen
Vertica A/S

Categories: Udvikling

Tagged as: ,

Skriv et svar