Julen er reddet! Afslutning på Dev Xmas 2019-julekalender – og hyldest af alle vinderne

Så blev det den 20. december – og vi ved nu med sikkerhed, at julen er reddet! Julemanden har fået hjælp til sikre, at alle børn får mindst ét ønske opfyldt. Nu er det tid til at hylde alle jer, der har fået det til at ske – og ikke mindst udnævne vinderne af årets unikke DEV Xmas julekalender. Læs med og se om du er med på listen.

Den 2. december skød vi julekalenderen i gang, og siden da har rigtig mange knoklet dag og nat for at knække koden bag de fire låger i vores maks. nørdede julekalender.

Første opgave var at sende en ansøgning til CSAR – i rollen som Search-ekspert, så I kunne blive del af Cloud Search and Rescue-teamet – og dermed indgå i redningsarbejdet på julemanden. Det var der 108, der gjorde.

Bag låge #2 blev I sendt ud på den første redningsaktion. Julemanden var nemlig blevet væk, og han skulle findes hurtigst muligt. Heldigvis var han udstyret med GPS-sender, så I kunne opsnappe hans færden og bevægelser – og bringe ham tilbage til kanen. Det var der 26, der gjorde.

I mellemtiden var julemandens 8 rensdyr også blevet væk. Så låge #3 sendte jer fluks ud på endnu en redningsaktion. Heldigvis var alle rensdyrene udstyret med en iBeacon, så det også var muligt at finde dem. Det lykkedes for 10 af jer.

Bedst som julemanden var blevet genforenet med sine rensdyr, brød kaos atter løs. Alle til-og-fra-kortene var faldet af julegaverne, og nu vidste julemanden ikke hvilke børn, der skulle have hvilke gaver. Ingen jul uden glade børn! Så sidste vigtige opgave blev at koble det rigtige legetøj sammen med børnenes ønskelister ved hjælp af en algoritme. Det var der heldigvis 9, der nåede, inden klokken slog 12.

Og sådan gik det til, at julen blev reddet, og julefreden for alvor kan sænke sig over land og by.

Kom med bag-om-julekalenderen…

TAK til alle deltagere for, at I har brugt jeres sparsomme tid på vores skøre og nørdede julekalender. Det har virkelig været fantastisk at følge med i kulissen og se, hvordan I bravt har kæmpet jer igennem udfordringerne.

Mange har efterspurgt et kig ind i maskinrummet bag julekalenderen. Det vil vi selvfølgelig gerne give. Så i starten af det nye år kommer der et skriv her på bloggen med lidt baggrundsguf på teknologistakken og selvfølgelig også koden til alle udfordringerne i julekalenderen.

Hvis du gerne vil se hvordan opgaverne kunne have været løst, kan du kigge finde et eksempel her.

Hvem har vundet?

Og nu til vinderne. I løbet af julekalenderen har vi trukket en vinder af de enkelte låger – og de har allerede fået direkte besked. Derudover har vi også fundet en række vindere, som vi gerne vil hylde for en særlig præstation. Alle vindere er listet her.

Præmier for deltagelse – fundet ved lodtrækning

Henrik Bitsch Kirk, vinder af låge 1
Thomas Boeriis, vinder af låge 2
Dennis Riis, vinder af låge 3
Jesper Hossy, vinder af låge 4

Vinderne får biografbilletter.

Præmie: Først i mål

Torben Falck, kom først i mål, helt præcist mandag d. 16. december kl. 14:13:04, med gennemførsel af alle fire opgaver, og vinder derfor et sæt Sony in-ear høretelefoner

Præmie: Hurtigste tid

Søren Christensen, havde den hurtigste tid på 0,9260301 sekunder, gennemført onsdag d. 18. december kl. 19:23:35. Den næstbedste tid var på 3,0762529 sekunder.

Søren vinder et gaming tastatur fra Corsair

Præmie: Færrest antal forsøg

Søren Christensen napper sørme også denne præmie, da det lykkedes Søren at komme igennem hele julekalenderen på i alt kun 10 forsøg! Det er sejt gået! 2. pladsen brugte 26 forsøg og 3. pladsen havde 29 forsøg. Den deltager der brugte flest forsøg på at komme igennem låge 4, forsøgte hele 652 gange inden det endelig lykkedes.

Søren vinder en SACit trådløs oplader

Præmie: Færrest antal tegn i koden

Målet for at vinde denne præmie var at implementere en løsning med færrest antal tegn i koden. To af jer, der har gennemført julekalenderen, har sendt et link til jeres opgaveløsning. Metoden for at tælle antal tegn har været relativ simpel: Kun kodefiler tæller med – og kodefiler relateret til unit-tests tæller ikke med.

Henrik Bitsch Kirk vinder, med sin opgaveløsning, en flaske af verdens bedste rom

numberofchars

Med 13.426 tegn i koden vinder Henrik for færreste antal tegn

2. pladsen havde 29.911 tegn i koden til sammenligning.

Præmie: Tilmelding til nyhedsbrevet – fundet ved lodtrækning

Blandt alle deltagere der har tilmeldt sig nyhedsbrevet har vi trukket lod om en SONO ambra trådløs højtaler og vinderen er Claus Andersen.

Mere fra os i 2020

Alle vinderne får selvfølgelig en mail fra os, så vi kan aftale, om præmien skal overleveres sammen med en kop kaffe og en rundvisning i Studsgade, eller om den skal sendes afsted med pakkeposten.

Endnu engang mange tak til alle, der har vist interesse for vores julekalender og har valgt at bruge tiden på at lege med. Vi håber, I også i det nye år har lyst til at høre fra os her på bloggen, i vores nyhedsbrev, på Facebook, LinkedIn, Twitter, eller når vi holder events enten i Aarhus eller København.

Vi vil gerne høre din mening

Vi vil meget gerne høre din mening om vores julekalender. Hvad var godt, hvad var mindre godt og hvordan kan vi gøre den næste julekalender endnu bedre?
Har du kommentarer til opgaverne, forklaringen af en opgave eller andet, så send en mail til bhk@vertica.dk – al feedback modtages med kyshånd.

Tilbage er der kun at sige rigtig glædelig jul og godt nytår til alle!

Skriv et svar