Running AKS in PROD @ Anglebrackets

“This is not the sexy stuff, this is the hard stuff”. Sådan indledte Dan Patrick, Azure MVP, sin præsentation om at bruge Azure Kubernetes Services i produktion.Præsentationen var en fortælling om det projekt Dan arbejder på lige nu, hvor de har en meget stor monolitisk applikation, som de er i gang med at flytte over til en microservice-arkitektur. Deres tilgang var at starte med et “lighthouse project” – et lille hjørne af løsningen, der flyttes til containere og AKS. For at få denne ene microservice i luften, landede de med et Azure-setup der så sådan ud:

IMG_20190613_112154

Det var en super spændende præsentation. Det var fedt at høre om real world erfaringer med et meget stort Azure-setup og nogle af de problemer der var opstået, hvordan de var løst og hvilke tanker der var gjort. Det var inspirerende at høre om det enorme arbejde, der ligger i at lave en solid infrastruktur. Og mindst lige så inspirerende var det, at Dan gang på gang understregede at alt var kode – der er aldrig nogen der skal klikke sig igennem en opsætning i Azure.

Slutteligt skal Dan have props for at nå igennem alle sine slides, og fortælle alt det han gerne ville, på præcis en time. Det har været lidt et kedeligt tema til konferencen at talerne ikke har haft styr på tiden.

Categories: AngleBrackets2019

Skriv et svar