PyTorch for .NET-udviklere @ Anglebracket

På Anglebrackets-konferencen opfordrede vært Richard Campbell onsdag til, at man i løbet af konferencen skulle gå til en session, der faldt lidt ved siden af, hvad man arbejdede med til dagligt. For mig blev det PyTorch for .NET-udviklere.Adnan Masood, Ph.D, indledte sin præsentation med at sætte scenen – en absolut begynder-introduktion til PyTorch og Azure Machine Learning. Perfekt for undertegnede, der ikke ved noget om nogen af delene.

Efter en lidt for lang intro om hvilke frameworks, der findes til at skrive machine learning kode, uden at skulle skrive det fra bunden, kom Adnan videre til demoerne.

Selve demoen var en lille smule rodet, med lidt for mange afstikkere, så det blev lidt svært at følge med. Fx ville han vise Azure Notebooks, men inden han kom dertil ville han lige vise at Google også har notebooks og så endte han med at lave sit eksempel der.

Konklusion

Med en sal fyldt med begyndere (han spurgte i starten af præsentationen – ingen havde prøvet PyTorch før), ville jeg have ønsket at han havde holdt snuden mere i sporet og vist en masse eksempler på, hvad man kan med PyTorch. Han kunne have vist eksempler på ansigtsgenkendelse, product recommendation og mange andre ting. På den måde kunne han have inspireret til, at tilhørerne ville gå hjem og prøve at lege med PyTorch. Det synes jeg desværre ikke han formåede.

Categories: AngleBrackets2019

Skriv et svar