Depend on docker for windows @ Anglebrackets Orlando

Efter en meget basic keynote omkring azure devops med Steven Murawski, hvor der var meget lidt ny viden at tage med, så er det nu tid til docker for windows med Alex Iankoulski og Mahadevan Balasubramaniam fra BHGE.

De lægger ud med at fortælle om udbyttet af docker i deres virksomhed, hvor det bliver benyttet i stor stil. De fremhæver blandt andet følgende:

  • En udvikler maskine kan sættes op på 1 time istedet for 1 uge
  • Produktions deployments er gået fra 6-12 måneder til 1 time
  • Releases hvert kvartal til continuous releases

Hele deres udviklings flow i virksomheden bygger på filosofien omkring at “The only dependency you need is docker”. Læs evt mere her:

The “Depend on Docker” Philosophy at Baker Hughes, a GE Company

For at gøre processen nemmere med at bygge docker containers har de lavet et open source template projekt, hvor man ved hjælp af få kommandoer nemt kan få bygget containers:
https://github.com/bhgedigital/depend-on-docker

Som eksempel viser de et simpelt cross platform projekt der analyserer et større datasæt. Ved hjælp af få kommandoer compiles, køres og testes deres projekt på både linux og windows.

Rigtig godt at høre meget konkrete eksempler for en virksomhed som virkelig er gået all in på docker, men desværre for mange slides og for lidt demo. 3/5

 

Categories: AngleBrackets2019

Tagged as: ,

Skriv et svar