Danske virksomheder flytter over på Azure Integration Services – Integrate 2019

Så er vi i gang med dag 3 på Integrate 2019. Én af de ting jeg har bemærket undervejs på denne konference er, at der er rigtig mange danskere til stede. Det er super fedt at møde ‘ligesindede’, som – ligesom Vertica – forholder sig til paradigmeskiftet inden for integration. Og det er ikke bare slides i en powerpoint. APIer erstatter EDIer, Cloud erstatter On-premise og Microservices erstatter platforme. Change is now.

Jeg har spurgt nogen af dem, hvad de mener om integration anno 2019 og hvordan de forholder sig til de nye muligheder med Azure Integration Services.

Martin Kjeldsen – Rambøll – Integration Lead

“Jeg synes konferencen er interessant. I dag lever vores integration på en traditionel on-premise integrationsplatform baseret på BizTalk. Men der kan være et formål med Azure. Vi er helt klart forbi “early days” nu, og vi planlægger at undersøge mulighederne for at ibrugtage Azure i løbet af efteråret, der hvor det giver mest mening”

Kristian Gundry – FDM – Integration Lead

“Azure er fedt! Vi (FDM) er allerede i gang med at flytte vores integration i Azure. Vi kommer fra en hjemmetbygget løsning, der er bygget på over mange år. Migreringen til Azure er i fuld gang og vi går snart i produktion med de første løsninger i Azure. Vores nye arkitektur inkluderer bl.a. komponenter som: APIM, Functions, Logic Apps, CosmosDb, Eventgrid, Storages, m.m.”

Thomas Nielsen – Sopra Steria – Software Engineer

“Jeg har forsøgt at skubbe på Azure i flere år, men det er som om, at det først er nu, at det er gået op for folk, hvad man kan. Azure er fremtiden indenfor Microsoft integration og det er bare et spørgsmål om tid før alle vil i Azure. Det sker allerede.”

 

Hvis du ønsker et inspirationsmøde omkring mulighederne med Azure, så skriv gerne til mig på tbe@vertica.dk eller fang mig på tlf. 61688070.

Kategorier: Integrate 2019

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s