Vertica er klar til INTEGRATE 2019!

Der er de seneste år sket et paradigmeskifte i integration. Vi skal aktivere vores data hurtigere og bedre. Vi skal e-handle med alle, ikke kun vores kunder, men alle vores digitale samarbejdspartnere. Det stiller krav til integrationen.

De næste 3 dage løber INTEGRATE2019 af stablen i London – en konference om nyeste Microsoft-teknologi på Integration. Vertica deltager med 8 gode kollegaer med håbet om at finde ny inspiration og lære om de muligheder der er på vej. Og vi glæder os 🙂

Der er forskellige bud rundt om bordet på, hvilket indlæg bliver det mest interesssante J. Hacking Logic Apps og API Manament Deep dive bliver nævnt som et par favoritter.

Personligt glæder jeg mig mest til Keynoten med en personlig favorit som speaker, nemlig Program Manager for Azure Integration Services(AIS) Jon Fancy. Microsofts commitment og investering i cloud er massiv, der har været en vild acceleration i features og løsninger inden for AIS det seneste år, og jeg er spændt på, hvad der kommer herefter.

Jeg forsøger at blogge om nogle spændende opdagelser i løbet af de næste par dage.

Agenda

Categories: Integrate 2019

Skriv et svar