Microsoft annoncerer BizTalk 2020 – Integrate 2019

Program Manager for Microsoft BizTalk Server og Host Integration Server, Paul Larsen, har netop annonceret, at BizTalk udgives i en ny major release inden udgangen af kalenderåret 2019 under navnet BizTalk 2020.

Traditionen tro er releasen mest et kærkomment platformløft sammen med den øvrige Microsoft Server linje. Det betyder bl.a. support for Visual Studio 2019 og .NET Framework 4.8.

IMG_2939

Som altid  betyder det også at supporten følger med, hvilket har ligget mange på sinde.

På feature siden sker der selvsagt ikke det helt store, men det er alligevel tydeligt, hvad BizTalk produktteamet gerne vil opnå: at efterkomme efterspørgslen på en opdateret BizTalk-version til on-premise legacy integrationer.

Paul Larsen beretter med udgangspunkt i sig selv, “I feel legacy, and I’m still here”, at han efter 40 år i branchen med IT og integration stadig er her. Og det er nogle af vores systemer også. Eg. IBM mainfraimes og andre line of business systemer. Pointen er, hvis man er massivt investeret i BizTalk og (over tid) har opbygget en kompleks og kritisk om-premise integrationsplatform, som stadig holder hånden under nogle legacy systemer, så tilbyder BizTalk 2020 flere features, som gør det lettere at hooke up på Azure Integration Services. Bl.a. mulighed for at udstille orchestration-endpoints med API management.

Sådan her ser verden ud fra et BizTalk synspunkt:

IMG_2937

 

Categories: Integrate 2019

Skriv et svar