Vertica Innovation Camp ’16

Dette års Innovation Camp er netop løbet af stablen. Til Innovation Camp samles vi over to weekender og arbejder på at videreudvikle hinandens gode idéer. Forud for vores camps brainstormer vi på de mange idéer og laver et idéboard. Her melder vi os hver især på et team, der skal arbejde med én konkret idé. På selve campen arbejder vi med at forfine og detaljere konceptet, og så går vi ellers i gang med at designe, udvikle og markedsføre vores produkt, hvad enten det er et spil, en app, et system, en virksomhed eller noget helt fjerde.

I indlægget her kan du læse om nogle af de projekter, der arbejdes på i år. Vi kårer en vinder den 8. april.

My Daily Grind

Morten Kusk

my-daily-grindMy Daily Grid er en podcast om arbejdsmetoder og arbejdsrutiner. Podcasten består af en række interviews med forskellige personligheder, der alle har forskellig baggrund og forskellige jobs. Selve idéen til podcasten udspringer af en interesse i, hvordan andre skruer deres arbejdsdag og hverdag sammen, hvilke værktøjer de bruger, og hvordan de samarbejder med deres kollegaer.

Målet er at dykke ned i podcast mediet og blive klogere på, hvor stort et publikum man kan få, hvordan det kan markedsføres, og ikke mindst om man kan tjene penge på det.

På første camp blev den første episode optaget og publiceret. Sidenhen er der blevet publiceret yderligere to interviews. Lyt med på mydailygrind.dk.

Caasper.io

Brian Holmgård og Lars Johansen 

Caasper.io er en ”Content as a service-provider”, som via et RESTful api udstiller data i form af indhold, fx indholdstekster til en hjemmeside eller oversættelser til en mobilapp. caasper.io giver derudover redaktører mulighed for at vedligeholde sit indhold direkte på egen hjemmeside via en embedded frame eller på caasper.io’s administrationssystem.

Impromptu

Kim Rauf Schurmann og Esben Sune Rasmussen

Picture1Impromptu er en app, der skal gøre hverdagen sjovere, samtidig med at man er aktiv og produktiv. Dette gøres ved at kombinere små øvelser med time management koncepter.

App’en fungerer ved, at man kan tilmelde sig diverse grupper, der udgøres af venner, kollegaer eller efter interesse. Når man er tilmeldt en gruppe, vil alle medlemmer af gruppen modtage en notifikation på samme tid, som indeholder en opgave der skal løses hurtigst muligt. Der blive udgivet point på baggrund af, hvor hurtigt medlemmerne er til at melde tilbage.

Forretningsidéen er, at app’en aktiverer brugeren og ikke omvendt, hvilket skaber et bedre grundlag for at skabe indtjening via reklamer, affiliates osv.

Hulubulu (hvor er du henne?)

Jeppe Vammen, Stefan Ravn, Henrik Jacobsen, Adrian Calin, Rasmus Elkær, Uffe Meiner og Jesper Berg

I større virksomheder, på uddannelsesinstitutioner eller lignende kan det være svært at finde kollegaer, medstuderende osv. Løsningen på dette er app’en Hulubulu. Medarbejderen installerer en trackerApp, der lokaliserer personen inden for virksomhedens område. Via en app/computer interface er det så muligt at finde medarbejderens lokation baseret på:

  • Data fra iBeacons – kombineret med
  • Data fra personens kalenderdata i ExchangeServer – kombineret med
  • Personens “normale faste plads” på kontoret

Det vil være muligt for medarbejderen at Opt’e Out og dermed gøre sig ”usynlig” for lokalisering. Lokaliseringen af medarbejderen er også kun aktiv inden for det definerende virksomhedsområde.

 

Videreudvikling af tidligere IC-projekter

Flere har også valgt at arbejde videre med projekter, som de startede op til Innovation Camp i 2014 og 2015. Heriblandt Hofretter, BizTalkTracker og Hasty Hardy.

Hofretter

icon175x175Rasmus Østergaard, Jeppe Hansen, Bettina Vinston og Kenn Jacobsen 

Med app’en Hofretter kan du lave en madplan på 30 sekunder uden brug af opskrifter. App’en er udviklet til iOS og Android og fik en 2. plads til Innovation Camp 2014. Se mere på http://hofretter.odoo.com.

BizTalkTracker

logo2Morten La Cour, Christian Toft og Christian Svanegren 

BizTalkTracker er et værktøj til at overvåge og fremsøge BizTalk aktivitet. BizTalkTracker fik en 2. plads til Innovation Camp 2015.

Teamet har blandt andet arbejdet på følgende til dette års camp:

  • Performance forbedringer
  • Brug af cookies i stedet for sessions
  • Nyt design
  • Unattended alerts
  • Nyt distributions ”koncept”

Se mere på biztalktracker.com 

Hasty Hardy

icon175x175 (1) 2Steven Mountfield, Morten Mansachs, Morten Holmgaard, Henning Nielsen og Vakhtang Macabley

Hasty Hardy er et iOS spil til iPhone og iPad – og vinder af Vertica Innovation Camp 2015. Hent app’en i iTunes.

 

Lidt stemningsbilleder fra dette års Innovation Camp:

Untitled design (22)

Categories: Forretning, Udvikling

Tagged as: ,

Skriv et svar