Gør den tomme søgning til god service

I dag oplevede jeg en helt exceptionel god service, som jeg bliver nød til at dele med jer. Det er et simpelt setup, der bare virkede perfekt. Faktisk er det så simpelt, at du også kan gøre brug af det på din webshop eller hjemmeside.

I dag har jeg været på jagt efter en specifik bog om gamification – jeg fandt den på forskellige internationale webshops men synes det blev besværligt da jeg skulle købe den hjem, betale for forsendelse og afvente levering. En hurtig indskydelse fik mig til at søge efter bogen på bibliotekets hjemmeside, og her er hvad jeg blev mødt med:

tom_søgningUden større besvær copy-pastede jeg linket på bogen fra en anden browserfane jeg havde åben ind i beskrivelsesfeltet (og intet andet), udfyldte navn, email og telefonnummer og klikkede på “Indsend”.

Og så tænkte jeg ikke mere på det…

…lige indtil jeg tjekkede min mail et par timer senere, hvor jeg fik denne mail:

god_service_mailUdover at være super god kundeservice, så er det tjekket, brugerorienteret, hurtigt, good-will-kreerende, fantastisk og loyalitetsskabende.

…Og det mest fantastiske ved det hele – det kræver ingen større it-implementering for at du også kan gøre det samme på din webshop eller hjemmeside. En simpel mailformular på din “tom søgeresultat”-side og en venlig kundeservicemedarbejder som modtager er guld værd.

Jeg er i hvert fald fan!

1 Comment »

Skriv et svar