EDI med BizTalk Server 2013

Vertica og Microsoft gav d. 3. december 2013 40 friske seminardeltagere et overblik over EDI-mulighederne i Microsoft BizTalk Server 2013. Seminaret blev optaget på video, og du vil snart kunne opleve det her på bloggen. Indtil da har vi samlet et par præsentationer og en video til dig.

BizTalk roadmap

Erling Skaale, Tech Solutions Prof Data Platform hos Microsoft åbnede seminaret med et roadmap for Microsoft BizTalk Server. Det overordnede budskab var, at BizTalk er Microsofts Enterprise Integration Server nu og i fremtiden – der er ingen grænser for fremtidige versioner. BizTalk udvikler sig på tværs af On-Prem, IaaS og PaaS, og BizTalk Server vil indarbejde snarere end at blive erstattet af Windows Azure-komponenter.

Download præsentationen: Introduction to BizTalk Server 2013 Vertica

Ready for the Cloud?

Verticas Troels Underlien satte fokus på BizTalk Server 2013 og mulighederne med BizTalk Services.

Live implementering af et EDI-setup

Verticas Morten la Cour demonstrerede, hvor nemt en klassisk kunde- og leverandørintegration kan effektiviseres og standardiseres med EDI i BizTalk. Videoen kommer snart her på bloggen.

I mellem tiden kan du se video fra Microsoft Campus Days 2013 om integration i skyen, hvor Morten illustrerer mulighederne med Windows Azure Service Bus, BizTalk Server 2013 og Windows Azure BizTalk Services.

Se videoen: Integration in the Cloud

Morten er Microsoft Virtual Technology Specialist og underviser i udvikling og drift af BizTalk-platformen. Du kan finde flere videoer med ham og BizTalk her.

Case: Unifeeder

Afslutningsvis talte Verticas Thomas Berg, som gennem de sidste år har arbejdet som BizTalk-konsulent hos Unifeeder, Nordeuropas største netværk for containertransport. Thomas fortalte blandt andet, hvordan Unifeeder med succes har skabt en løstkoblet integrationsarkitektur.

Categories: Integration

Tagged as: ,

Skriv et svar