TechEd North America dag 3

Windows 8 og design har været dagens store temaer for mig. Der var ingen keynotes idag, så jeg sprang direkte ombord i en session om “Windows 8 applications for the enterprise”. Det var meget spændende at høre lidt mere om Microsofts tanker i forhold til hvor Metro style design giver mening, og hvor det ikke gør. Personligt fik jeg et meget mere klart indtryk af hvor Microsoft vil hen med den nye platform – noget man ellers godt kunne være i tvivl om.

DSC01637DSC01634

Som opfølgning tog jeg en session hvor Billy Hollis, som altid er engageret og en super dygtig taler, gennemgik en lang række navigations- og præsentationsmønstre. Det var helt sikkert dagens bedste session, og sjovt at høre hans synspunkt på hvilke mønstre der ikke får den opmærksomhed de fortjener, samt hvilke Microsoft nok selv kunne have udnyttet bedre i forskellige sammenhænge.

DSC01651DSC01658

I middags pausen fik jeg besøgt en række udstillere ved TechExpo. Jeg nåede forbi en hel del udstillere hvor de mest interessante var firmaer som Pluralsight, NCache, Drobo og Infragistics. Der blev også udstillet billedet fra “TechEd gives back” hvor deltagere laver malerier som sælges til velgørenhed. Rimeligt imponerende resultat synes jeg egentlig.

DSC01674DSC01676

Som om Billy Hollis ikke i forvejen havde bombarderet os med informationer, så gik Paul Gusmorino helt amok i sin session om at bygge Metro style apps med HTML og Javascript. Aldrig har jeg hørt en mand sige så meget på 1½ time. Så det var fedt at komme igennem en masse materiale og se en lang række demoer – men han havde uden tvivl vundet nogle point ved at skære lidt fra og trække vejret undervejs.

DSC01677DSC01678

Heldigvis var den næste session om moderne applikations design med cloud patterns i et mere naturligt tempo. Selvom tempoet var mindre stressende nåede vi igennem en masse interessante pointer omkring hvor langt vi er med cloud teknologien idag, hvilke udfordringer der mangler at blive løst, og hvilket ansvar der tilfalder udviklerne når man laver en cloud baseret løsning.

DSC01700DSC01708

Til at runde dagen af deltog jeg i en birds-of-a-feather session, hvilket går ud på at deltagerne i højere grad selv taler sammen og diskuterer et emne. Denne session handlede om at skrive bøger og at blive publiseret. Det vidste sig at der var flere forfattere med blandt publikum samt representanter fra O’Reilly, Wiley og MS Press – så det blev en meget levende snak om udfordringerne ved at være forfatter.

Categories: Udvikling

Tagged as:

Skriv et svar