TechEd North America dag 1 og 2

Efter den gode opstart ved pre-conferencen ventede der mig en slem overraskelse, da jeg fik madforgiftning af den mad jeg spiste efter konferencen.

Så dag 1 blev en kamp for overhovedet at komme afsted, hvor jeg fik slæbt mig igennem keynotes, ved at benytte mig af såkaldte “overflow rooms” – som er lokaler hvor der tv transmitteres til fordi der ikke er plads til alle. Det var fedt at se, men jeg måtte overgive mig og kalde det for en dag derefter – dårlig timing når det er værst.

DSC01499DSC01502

Heldigvis lykkedes det at komme ovenpå igen, og dag 2 har været smækfyldt med sessions og selvfølgelig SWAG!

Højdepunkterne var at være med ved selve keynoten, som selvfølgelig var stort anlagt og så en session om nye features i Visual Studio 2012 for javascript udviklere – noget jeg tror vi kommer til at få stor glæde af, og som jeg glæder mig til at vise frem når jeg kommer tilbage.

Jeg var også til sessions om KnockoutJS, Node.js på Azure og om Metro style UIs i Windows 8. Snakken om Node.js på Azure var helt klart dagens svageste, men stadig ganske udemærket. Jeg savnede lidt mere kode i snakken om Metro style UIs, men vi fik en rigtig god og intens gennemgang af de designprincipper der ligger bag ved Windows 8.

Lige for at illustrere mængden af swag ved sådan en konference vil jeg slutte af med et billede af dagens rov – uden at jeg har brugt mere end 1½-2 timer i løber af dagen ved TechExpo, hvor virksomhederne gladeligt deler ud.

DSC01630

Categories: Udvikling

Tagged as:

Skriv et svar