TechEd North America 2012 pre-conference

Idag var dag 0 ved TechEd, så der var mulighed for at blive registreret, deltage i pre-conference seminarer og høre lidt om hvordan man får mest muligt ud af de kommende dage.

Jeg valgte at stå tidligt op og begav mig afsted med den første bus, fordi jeg havde hørt at der var risiko for laaaange køer. Det viste sig at være en overdrivelse, så der var nærmest tomt da jeg ankom. Det var imidlertid meget rart at se området, og have mulighed for at spise sukker, ehh morgenmad, i fred og ro.

DSC01447 - KopiDSC01448 - Kopi

Den amerikanske gæstefrihed fornægtede sig imidlertid ikke, så jeg fik hurtigt et par timer til at gå med at snakke og høre lidt om de udfordringer man eksempelvis har når man står for at administrere et college som Pen State.

Senere på dagen havde jeg meldt mig til at et seminar om Azure, hvor en håndfuld talere fra Azure teamet gennemgik alt fra basalt brug, til storage, authentication, servicebus, WebApi, adaptive rendering og Hadhoop.

DSC01459DSC01466

Sidst på eftermiddagen valgte jeg at skifte tempo og bruge den sidste time på TechEd 101, hvor vi fik en masse gode tips til hvordan man får mest ud af konferencen. Som Richard Cambell sagde svarer mængden af information ved TechEd til at drikke af en brandslange – så man er nød til selv at tage ansvar for hvad man vil opnå hvis ikke bare man vil tage imod de informationer der bliver spulet i hovedet på én.

Alt i alt var det en rigtig god dag, så nu er jeg 110% Toyota-klar til konferencen for alvor begynder imorgen.

Categories: Udvikling

Tagged as:

Skriv et svar