Verticas medarbejdere udvikler apps til Windows Phone 7

Verticas medarbejdere har prøvet kræfter med Windows Phone 7 og arbejdet med de nye app-muligheder. Resultatet er fire apps som indeholder alt fra brugervenlige funktioner, hvor du eksempelvis kan omregne ugenumre til hverdagspoesi, som du selv kreerer fra dagspressens artikler.

What week is it

What week is it?

Q: ”Hvad skal du i uge 34?”
A: ”Hvilken dato er det?”

Lyder det her bekendt?

”What week is it” udregner datoer baseret på ugenumre og lader dig se det nuværende ugenummer på startsiden. Derudover kan du navigere rundt i uger og datoer inde i applikationen. ”God og brugbar”, lyder brugernes dom.

Publiceret af Morten Bock

Hent app’en her

ANUG

ANUG – Aarhus Net User Group

Se de netrelaterede events i Aarhus med denne Aarhus Net User Group (ANUG) app. Du får mulighed for at se de seneste events, blogposts og få podcast direkte på din telefon samt streame podcastene on the go.

Publiceret af Morten Bock

Hent app’en her

Pressepoesi

Pressepoesi

Er du også lidt træt af at skrive kedelige tekster hele dagen, og føler du egentlig, at du har mere talent end det, så udlev din indre Søren Kirkegaard med denne poetiske app. Giv Kirkegaards måske lidt for langsomme prosa en overhaling og leg med hverdagspoesi på din telefon. Orderne stammer direkte fra dagspressen, så du er garanteret alternativ kreativitet. Dine intellektuelle værker kan du gemme i dine albums eller dele med venner, der trænger til en digterisk opsang. Skjulte hentydninger i kreativ indpakning er det nye.

Publiceret af Morten Bock

Hent app’en her

Blue Orb Player

Blue Orb Player

Nu har du mulighed for at tilmelde dig alle de podcast-feeds du vil samt streame dem direkte til din telefon med Blue Orb Player. Der er enkelte podscast forhåndsinstalleret, men appen kan fuldstændig tilpasses dine behov.

Publiceret af Christian Holm Nielsen

Hent app’en her

Categories: Mobil

Tagged as: ,

Skriv et svar