Mobile business rykker – ryk med

I et virtuelt supermarked på en station i undergrundsbanen i Sydkoreas hovedstad Seoul kan man på vej til arbejde scanne billeder af varer med en smartphone, og så er varerne leveret, når man kommer hjem om eftermiddagen. Et eksempel på, hvordan man i fremtiden vil bruge mobile platforme til at handle på.

Alle virksomheder, der sælger enten online-ydelser eller fysiske produkter,kan hente en fordel ved at interessere sig for handel via mobilen. Man skal være til stede der, hvor kunderne bruger deres tid. Det er i stigende grad på mobiltelefonen.

DI Business har interviewet Verticas direktør Jeppe Hansen om de nye muligheder for salg og service på mobilen

Her kan du læse hele interviewet og få Jeppes bedste råd til succes på den mobile platform.

DI Business: Mobile business rykker – ryk med

mobile-business-rykker

Categories: Mobil

Tagged as: ,

Skriv et svar